Please reload

Recente berichten

Ontwerp binnenterrein Wiebengalocatie Hanzehogeschool, Groningen

June 4, 2018

 

Voor de Hanzehogeschool zijn wij gevraagd om het ontwerp van het nieuwe binnenterrein voor onze rekening te nemen. Aanleiding vormde het opwaarderen van het bestaande rijksmonument en de bouw van een nieuw bouwdeel op het binnenterrein. Door het zorgvuldig en terughoudende ontwerp van het maaiveld in het smalle deel van het binnenterrein komen de gevels van het rijksmonument en de nieuwbouw tot hun recht.

Op de kop waar meer ruimte is, zijn naast een oefentuin voor de opleiding fysiotherapie  renbanen gerealiseerd om looptesten te kunnen doen met cliënten. Het ontwerp van schetsontwerp tot het definitieve ontwerp 

is in nauw overleg met de Hanzehogeschool tot stand gekomen. De kostenraming, werkomschrijving en aanbesteding is gedaan door Citeg.

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • LinkedIn Social Icon
2015 Webdesign: www.wouterstorm.com